Szuper csapat

sok különleges mozgásforma

Szinkronoda mindenkinek

Legfrissebb híreink

Ami a versenyeket illeti 2021 áprilisa a korosztályos Országos bajnokságokról szólt. Az ezeken a versenyeken való indulást mindenképp sikerként könyvelheti el egyesületünk. Elsősorban nem is az elért eredmények miatt, pedig azok is kiválóak és természetesen kezdjük azzal:

A 2020 novemberében utolsó pillanatban lemondott 2020 évi Országos Bajnokság került megrendezésre a múlt hétvégén, Budapesten, a hatalmas és gyönyörű Duna Arénában. Ha a pandémia első hullámát is számoljuk, valójában egy év versenyzés mentes időszak után ugrottak vízbe a Lányok. Ennyi várakozás, túlélés után, hatalmas izgalom volt mindenkiben. Egy...

Sűrű időszakon vagyunk túl és a java még csak most kezdődik.
November eleje óta, mióta a korlátozásokat bevezették, már a hatodik órarendünket tapossuk. Szerencsésnek mondhatjuk magunkat azonban, mert bár ha néha nehezen is vagy csak rövid időre, de folyamatosan sikerült hol itt, hol ott vizes és szárazföldi edzért is biztosítani versenyzőinknek....

Új tanév, új csapatok! Szeretnénk bővíteni kezdő csoportunkat, akikből aztán gyerek és utánpótlás korosztályos csapatainkat töltenénk fel! Ha már tudsz úszni, szeretsz a vízben mozogni, nem áll messze Tőled a torna, a tánc, akkor ezeket összegyúrva most kipróbálhatod magad szinkronúszóként!

A Mi történetünk

Szinkronoda

Abban ma már egyre többen éreznek igazságot, hogy a sportegyesületekben történő nevelés, képzés célja a segítségnyújtás lenne az autonóm (stabil belső értékrenddel bíró, folyamatos önképzést igénylő), harmonikus, boldogságra képes személyiség kifejlődéséhez. Mi ezt valljuk, és ehhez keressük a legalkalmasabb eszközöket.    2010-ben kezdtünk el szinkronúszást tanítani itt, a Balaton környékén. Először Veszprémben, majd pár év múlva Balatonfüreden is. 

Ahogy a szakemberekkel bővült és folyamatosan bővül a csapatunk, egyre több tagja lett az egyesületünknek, illetve egyre több foglalkozással várjuk a gyerekeket és családjaikat.


A csapat természetes közege....


Nézd meg miben vehetsz részt!


Ha kedvetkaptál, akkor lépj velünk kapcsolatba!