Munkatársaink

MUNKATÁRSAINK

"A szinkronúszás 25 éve az életem része. A művészi úszás az egyetlen sport amely mint mozgásforma maximálisan kielégíti az igényeimet, ötvözi mindazt, ami a mozgás szintjén engem érdekel és szeretek mind a mai napig. Edzőként mint munka is jelen van az életemben immár 10 éve. Valószínűleg jól választottam, mert az esetek legnagyobb részében nem munkaként élem meg, hanem örömként, amely a gyerekek megnyilvánulásában, a sportegyedületünk építésében és a művészi kreativitásom kiélésében valósul meg! "

Aranyossy-Nagy Zsófia

Az egyesület elnöke
Szinkronúszó edző

"Egész életemben közöm volt a vízhez és a sporthoz. Gyerekkoromban a víz tetejét használtam, hiszen versenyvitorláztam több mint tíz évig.

A szinkronúszás rejtelmeivel és csodáival Zsófin keresztül találkoztam már éppen felnőtt fejjel, azóta inkább a vízben sportolok. Nagyon szeretem, hogy a szinkronúszás egy nagyon összetett sport. Úszás, tánc, erő, lazaság, kitartás. Jó, hogy a gyermekeknek ennyit taníthat ez a sport. Úgy gondolom, hogy a szinkronúszás egy nagyon jó eszköz ahhoz, hogy autonómiát és a boldogságra való képességet megtanítsa a gyermekeknek."

Kristóf Julcsi

Az egyesület alelnöke
Szinkronúszó edző

"Születésüktől vizsgálom és fejlesztem a gyerekeket szenzomotoros szemléletű mozgásterápiákkal (Ayres, HRG) és gyógypedagógiai módszerekkel egyaránt."

Idrisz-Majbó Adrienn

HRG terapeuta és gyógypedagógus