SZOLGÁLTATÁSAINK

SZINKRONÚSZÁS

...vagyis művészi úszás. 

Sokan gondolhatják, hogy ez egy könnyű sport, hiszen a tv-ben amikor az ember nézi a sportolók végig mosolyognak és olyan könnyeden mozognak a vízben és a víz felett. Azonban aki próbálta, az tudja, hogy nagyon sok munka és gyakorlás van egy-egy ilyen kűr mögött. 

Egy sportág nem csak magára a sportra tanítja meg az embert. A sportolók kénytelenek megtanulni időt beosztani, priorizálni, kitartani valami mellett, megtalálni a nehéz dolgokban is a pozitívumot. Egyszóval boldogságra és autonómiára nevel. Mi ezt tartjuk az egyik legfontosabb célunknak.
A sportágban egyre több fiú is részt vesz, így nem csak lányok hanem fiúk részvételét is szívesen vesszük az óráinkon. 
A jeletkezés nem életkorhoz kötött, csak úszástudáshoz. Csoportjainkba olyan fiatalokat várunk akik mell, gyors illetve hátúszásban már rendelkeznek úszótudással.


SELLŐÚSZÁS
Ki ne ismerné a sellőket. Mindenki találkozik velük élete során. Néhány szerencsés embernek azonban megadatik az, hogy néha-néha sellővé is válhasson. 
Ez új élménysport mely összegyúrja a szinkronúszást és a búvárúszást majd játékos, gyerekbarát köntösbe bújtatja! Ezért élmény gyermeklelkű felnőttnek és gyereknek egyaránt!
HIDROTERÁPIÁS REHABILITÁCIÓS GIMNASZTIKA
A HRG egy vízben játékos formában történő fejlesztő hatású foglalkozás. Számos területen tud hatékony segítséget nyújtani (figyelem, viselkedés zavar, megkésett mozgás és beszédfejlődés, hiperaktívitás, autizmus, előnyös logopédiai problémák kiegészítő foglalkozásaként, de víziszonyos gyerekeknek is kiváló módszer és egyéb tanulási zavarok megelőzésére kezelésére egyaránt alkalmas, úszás megelőzéseként vízhezszoktatásként is ajánlom ). Lényege abban áll, hogy a gyermekekre kidolgozott feladatok fokozatosan nehezülnek és egyre több dologra kell figyelniük, és kivitelezniük. A feladatokat minden esetben mondókák, énekek, versek kísérik, a feladatok végrehajtásához rengeteg izgalmas eszköz nyújt segítséget(vízi járda, kötél, labdák, szörfdeszkák, szivárvány alagút stb.).