Országos Bajnokság 2021

2021.05.09

Ami a versenyeket illeti 2021 áprilisa a korosztályos Országos bajnokságokról szólt. Az ezeken a versenyeken való indulást mindenképp sikerként könyvelheti el egyesületünk. Elsősorban nem is az elért eredmények miatt, pedig azok is kiválóak és természetesen kezdjük azzal:

Országos bajnokság B kategória, gyerek korosztályos csapat versenyszám I. helyezés (tagok: Kővári Zoé, Szabó Hanna, Pribojszki Lujza, Nagy Gréta, Punk Anna, Harapu Zsófia, Csalló Borbála, Slavonics Nóra, Aradi Jázmin Angyalka, Sebestyén Fanni).

Országos bajnokság B kategória, gyerek korosztályos páros versenyszám I. helyezés (Kővári Zoé, Szabó Hanna)

Országos bajnokság B kategória, utánpótlás korosztályos csapat versenyszám II. helyezés (tagok: Kővári Zoé, Lukács Kira, Horváth Adél, Seres Júlia, Polák Hanna, Őry Boglárka, Szabó Hanna, Zsohár Lúcia Lola, Szöllősi Luca és Szöllősi Réka).

Országos bajnokság A kategória, junior korosztályos páros versenyszám, szabad program VII. helyezés (Bujdosó Boglárka, Takács Laura).

Gratulálunk versenyzőinknek!!!


Az igazi siker számunkra valójában a két korosztályos csapat kiállítása és az egyesületen belüli összefogás volt.

Januártól számítva olyan 3 hónapos felkészülés eredménye volt ez a verseny, amelyből 1,5 hónapot uszoda nélkül oldottak meg a sportolók és edzők, természetesen a családok támogatásával. Olyan felkészülés és összefogás volt ez, melyben kizárólag a szülők és edzők biztosították a versenyzők számára az átmeneti, alternatív megoldásokat.

A város és a szövetség támogatásának hiányában oldottuk meg az elmúlt időszakot, és mérhetetlenül büszkék vagyunk erre. A jég, vagyis a Covid hullámok hátán is megélünk!

Reméljük, hogy továbbra is ilyen közösségben sportolhatunk és egyre több kapu nyílik majd meg egyesületünknek és ezáltal ennek a sportágnak is!